Άλλες 3 όμορφες κινηματογραφικές βραδιές στα ΓΡΕΒΕΝΑ, τα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, την ΚΟΜΟΤΗΝΗ!

Στα όμορφα Γρεβενά πραγματοποιήθηκαν 2 προβολές του ΔΙΑΚΟΥ στις 8 και 9 Ιουνίου, στο Cine ΓΡΕΒΕΝΑ.

Στην δεύτερη παρέστησαν ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Δαβίδ, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας κ. Ιώαννης Γιάτσιος και πολλοί θεατές, που έμειναν ενθουσιασμένοι από τα μηνύματα, αλλά και την καλλιτεχνική ποιότητα της ταινίας!

Στα Γιαννιτσά παίχτηκε το έργο για μια ολόκληρη εβδομάδα (8 – 14 Ιουνίου), και το παρακολούθησαν 200 περίπου θεατές, τους οποίους προσείλκυσαν στο Cine ΑΣΤΕΡΙΑ, τόσο η ωραία οργάνωση – διαφήμιση του ιδίου του Κινηματογράφου, όσο και η γνωστοποίηση – παρακίνηση των Πιστών από τις Ενορίες! Οι Γιαννιτσιώτες πέραν όλων των άλλων καμάρωσαν δικαίως τον συντοπίτη τους Μάριο Χατζηδήμου, που υποδύεται όμορφα τον Βασίλη Μπούσγο, το πρωτοπαλίκαρο του Διάκου!

Τέλος η προβολή στην Κομοτηνή (18 Ιουνίου) ήταν η πρώτη στην περιοχή της Θράκης, και δόθηκε στο ανοιχτό Δημοτικό Αμφιθέατρο της πόλης ενώπιον 230 περίπου θεατών, που “ζούσαν” τις ατάκες και τις στιγμές της ταινίας κατά ιδιαίτερο τρόπο λόγω της “ευαισθησίας” της περιοχής!… Παρέστησαν επίσης ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας κ. Παντελεήμονος, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π. Γρηγόριος Βουλγαρέλης και άλλοι Ιερείς. Την πρωτοβουλία για την οργάνωση της προβολής είχε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ροδόπης, και ιδιαίτερα η δραστήρια Πρόεδρός του κ. Αγγελική Τσουκάτου!

Και στις 3 πόλεις παραβρέθηκε ο Σκηνοθέτης με στελέχη της Παραγωγής, και απηύθυνε Χαιρετισμό.