ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΕΤ’ΕΥΦΡΟΣΥΝΗΣ!

Η ΦΙΛΟΤΙΜΟ films εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς όλους τους συμμετασχόντες στην παραγωγή της ταινίας “ΔΙΑΚΟΣ ο Ηρωομάρτυς” με μια βραδιά χαράς και ευφροσύνης που οργάνωσε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Κτήμα Καρασίμου, στην Γανόχωρα Πιερίας.

Περίπου 250 βασικοί συντελεστές, ηθοποιοί, κομπάρσοι, τεχνικοί, χορηγοί κ.ά. – από το σύνολο των 450 συμβαλόντων! – συγκεντρώθηκαν στον όμορφο χώρο του οινοποιείου Καρασίμου, όπου μαζί με το ωραίο φαγητό και το υπέροχο κρασί απήλαυσαν την ωραία συντροφιά και θυμήθηκαν αξέχαστες στιγμές των γυρισμάτων!…

Τη βραδιά λάμπρυνε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. Γεώργιος ο οποίος εξέφρασε αφ’ενός την χαρά και τον ενθουσιασμό του για την επιτυχημένη πορεία της ταινίας – “αυτής της τόσο πρωτότυπης ποιμαντικής δράσης”, όπως συνηθίζει να την χαρακτηρίζει – αφετέρου δε τα θερμά συγχαρητήριά του προς τον π. Παύλο και τους συνεργάτες του!

Όλοι όσοι συνέβαλαν στην δημιουργία της ταινίας, έλαβαν αναμνηστικό Δίπλωμα ως ενθύμιο και συμβολικό “αντίδωρο” για την μεγάλη προσφορά τους στον “ΔΙΑΚΟ”.