ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Στην Ν. Μάκρη Αττικής – στον Κιν/φο ΑΛΙΚΗ – την προβολή της ταινίας στις 22.10.23 διοργάνωσε με επιτυχία το Δ.Σ. του Συλλόγου – πρόεδρος η κ. Μαρία Καραχάλιου – Ρουμελιωτών Βορειοανατολικής Αττικής «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ» σε συνεργασία με την ΚΕΔΜΑ και τον κ. Νικόλαο Κριμάνδαλη.
Οι ευγενείς «οικοδεσπότες» απένειμαν τιμητικές πλακέτες στην ΦΙΛΟΤΙΜΟ films και τον Σκηνοθέτη, τις οποίες παρέλαβαν ο κ. Ευάγγελος Φάμπας, δ/ντής της MASSIVE PRODUCTIONS και Μουσικός της ταινίας, και ο κ. Αντώνιος Κούβαρης, Σύμβουλος σκηνοθεσίας, Φωτιστής και Ηχολήπτης.
Παρέστησαν η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας της Ελλάδος κ. Σοφία Ζαχαράκη ,ο αντιδήμαρχος Δήμου Μαραθώνος κ. Γιώργος Ζορμπάς, ο πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ κ. Μανώλης Γεωργάτος, η εκλεγμένη κοινοτική σύμβουλος κ. Σακελλάρη, η νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος κ. Σπανού και η πρόεδρος ΑμεΑ Μαραθώνος κ. Όλγα Ασπρίδου.

 

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Ο Ι. Ναός Παναγίας Φανερωμένης πόλεως Ζακύνθου πρωτοτύπησε εντάσσοντας την προβολή της ταινίας στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου του «ΟΧΙ» και συνδυάζοντάς την με Λατρευτικές Εκδηλώσεις, ομιλίες, αλλά και … εόρτιο γεύμα στις 29.10.23!
Την πρωτοβουλία για την οργάνωση είχε ο Αρχιμ. Σεραφείμ Κονίδης, Εφημέριος του ως άνω Ναού, ο οποίος και απηύθυνε σχετικό χαιρετισμό. Επίσης ο κ. Γιάννης Μαρίνος έκανε σύντομη αναφορά για τη ζωή και το έργο του Αθανασίου Διάκου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους – στον Κιν/φο ΦΩΣΚΟΛΟ – ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος, η Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου κ. Κατερίνα Μοθωναίου και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Γεώργιος Στασινόπουλος.

 

ΣΙΚΑΓΟ

Στο μακρινό Σικάγο η καλωσύνη του κ. Ντίνου Βλαχάκη άνοιξε διάπλατα τις πύλες του Pickwick Theater στον ΔΙΑΚΟ για 2 εβδομάδες περίπου (10 – 21.11.23), και τον απήλαυσαν οι ομογενείς μας!… Αλλά και την περασμένη Κυριακή παρακολούθησαν την ταινία μια ομάδα ενοριτών από τον Άγιο Αθανάσιο Σικάγου (Σταυροπηγιακό Μετόχι).

Η ΦΙΛΟΤΙΜΟ films εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σε όλους που βοήθησαν, και συνεχίζουν να βοηθούν παντοιοτρόπως για την προώθηση της ταινίας!…